Rólam

Jóga, meditáció, jóga nidra

Üdvözöllek az oldalamon!

Fábián Veronika vagyok, nemzetközi jógaoktató.
A multik világából kilépve határoztam el, hogy szenvedélyemmel, a jógával szeretnék hivatásszerűen foglalkozni. A pandémia előtt teremben, most online tartom jógaóráimat. Az Interneten keresztül megnyílt a világ; város- és országhatárokat átlépve létrejött egy egyre növekvő, lelkes közösség, akikkel hétről hétre együtt gyakorlunk. Várlak Téged is szeretettel, csatlakozz hozzánk!

A hatha jóga különböző stílusait tanítom, hogy Te is megtaláld az órák között azt, ami a legjobban támogatja testi-lelki-szellemi egészségedet.
Az órákon a jóga pózok mellett hangsúlyt kapnak a légzőgyakorlatok és a meditációs technikák is, hogy a reggeli órák után feltöltődve, az esti órák után kellemesen ellazulva folytathasd a napodat.

Az órák a jelenlegi egészségügyi helyzet miatt online (Zoom-on) látogathatóak.
Ha még nem próbáltad velem az online jógát, gyere el a legközelebbi ingyenes jógahétre (pontos dátum később lesz elérhető), ahol elköteleződés nélkül próbálhatod ki az online jóga élményét!
Várlak szeretettel!

Május közepétől pedig korlátlanul* jógázhatsz velem virtuálisan, a Videó Galériában. Így bárhol és bármikor választhatsz a különböző gyakorlások és életmód videók közül.

Ha bármi kérdésed lenne, örömmel válaszolok. Keress meg e-mailben vagy a Facebook oldalamon Messenger-en!

Találkozzunk az online térben és addig is legyen csodálatos napod!
Vera

Jógázz velem!

Hatha jóga
Ashtanga jóga
Hatha jóga a női egészségért

Meditáció
Jóga nidra
Tudatos jelenlét Mindfulness

Bármilyen mozgásforma vagy -program megkezdése előtt javasolt az orvosi konzultáció azoknak a tényezőknek a kizárására, amik akadályozhatnak a gyakorlatok biztonságos kivitelezésében.
Azzal, hogy részt veszel a jógagyakorlásban (személyesen, online vagy videó alapján), elfogadod, hogy részvételed önkéntes és saját felelősségedre történik .
Kellemes gyakorlást, és mindig figyelj tested jelzéseire, hiszen te ismered saját magad a legjobban!

%d blogger ezt szereti: