Mások mondták

Így látnak, akik velem gyakorolnak

“Már több mint fél éve jógázom Verával! Folyamatosan érzem magamon a fejlődést, a testemben és a lelkemben egyaránt. Megtanultam lelassulni, átélni a pillanatot és odafigyelni a saját testemre. Szívből ajánlom mindenkinek, aki hasonló dolgokat szeretne az életébe :)”
Orsi – Budapest

“Amit szeretek a jógában, az az, hogy közben befelé figyelhetek, és megállhatok egy kicsit. Segít megnyugodni, vanlehetőségem a saját működésemre figyelni. Nem az számít, hogy hogy nézek ki, hanem lehetek önmagam. A veled való jógázás is valami hasonlót jelent nekem, ahol elfogadást kapok és szeretetet. Igen, talán ezt érzem leginkább, hogy szeretettel teregetsz az úton. Mutatod, hogy mit kell, de semmi kötelező nincs, hanem ahogy érzem én éppen akkor 😊 Köszönöm szépen!”
Anna – Budapest

“Bár már régóta foglalkoztat a jógázás gondolata, de időhiány miatt csak a fokozott webes jelenlét hozta magával az online térben történő egymásra találást. Veronika reggeli zoomos jóga óráiban az fogott meg, hogy minden résztvevőhöz van egy jó szava, egy kis csapatot épít. Nagy figyelmet szentel a biztonságra, de mindig van kihívás és újdonság is az órákon. Az órák végén a mini meditációk fantasztikus töltést és lehetőséget adnak a testi lelki felfrissülésnek, lendületet és alapot adva a napnak. Aki elkezdi, garantáltan függővé válik.”
Krisztina – Budapest

“Vera jóga órái már az első alkalommal megtetszettek: kedves és közvetlen hangneme, rugalmassága és kivételes odafigyelése kiemeli őt az oktatók közül. Minden egyes óra bensőséges hangulatban telik, emellett minden óra után külön figyelmet fordít rá, hogy egyesével visszajelezzen a résztvevőknek e-mailben. A jóga nidra órák a kedvenceim: ilyenkor a jógikus gondolkodásmód alaptételeiről tanulunk gyakorlás előtt, ehhez kapcsolódnak az óra feladatai is, utána pedig hosszan relaxálunk. Az online órákon Vera minden egyes pozíció végrehajtásának módját tisztán érthetően és olyan pontossággal írja le, hogy oda sem kell néznem gyakorlás közben, hiszen hallás után is könnyen meg tudom csinálni ezeket, amely által valóban az egyes ászánák kivitelezésére és saját testemre tudok fókuszálni az órákon. Nagyon kellemes, feltöltő élmény Verával jógázni, amit testem-lelkem egyaránt megérez – még ülni is másként szoktam az órák végén. A bezártság alatt igazi segítséget jelentettek az órái, amit később sem fogok abbahagyni, mert már nem tudom ezek nélkül elképzelni a mindennapjaimat és mert nagyon szeretném egyszer én is megcsinálni a daru pózt ;)”
Zita

%d blogger ezt szereti: