30+1 Nap Jóga

Kedves Jógi!

Köszönöm, hogy újra benézel hozzám!
(És elárulom, hogy nem csak ide, a blogra, de a 30+1 Nap Jóga program témáiba is belenézhetsz. Ha most épp sietsz, rögtön kattinthatsz is az ingyenes naptárhoz. De azért olvass tovább 🙂 )

A nyári szünet előtti utolsó napokat töltjük, én ezt a mait éppen a naptárammal magam előtt, sakkorzok a következő napokkal, hetekkel. Készülök lélekben a nyárra, tervezek (órákat, videókat, de nyári táborokat és nyaralásokat is) és ráhangolódom az új évszakra. Igen, most, mert még egy hete sincs, hogy érzem, hogy valóban itt a Pitta időszak (de erről majd egy következő posztban… 🙂 ).

☀ Tehát itt van a nyár, amikor mindannyiunknak felborult a megszokott időbeosztása. Van, aki többet dolgozik vagy esetleg üzleti ügyben utazik. Mások a gyerekekre vigyáznak vagy éppen táborba utaztatják őket. Megint mások maguk utaznak, hogy végre kikapcsolódhassaknak. Bármi is a változás oka, a napirend borul és több rugalmasságra lesz szükség az eddigi jó szokások fenntartásában.

Pont ezért hoztam létre neked és nektek (az egész jóga-közösségünknek) a Videó Galériát. Ezekkel a felvételekkel szeretnélek támogatni, hogy bárhol és bármikor tudj jógát gyakorolni, ha van Internet elérésed. Az a célom, hogy könnyedén fenn tudd tartani az eddigi jóga gyakorlásodat akkor is, amikor csak negyed órád van gyakorolni és lehet, hogy épp nem is otthon vagy.

☀ Végiggondoltam, hogy nekem, akinek a jóga hivatás és szenvedély is, nehéz nyaranta rendszeresen gyakorolni. (Itt a saját gyakorlásaimra gondolok, amikor nem tanár, hanem befelé figyelő gyakorló vagyok.) Hol ide, hol oda sodor az élet a nyári hónapokban, amit egyébként nagyon élvezek. De a jóga lényegét – a kitartást és a rendszerességet – sokkal nehezebb tartani. Bárcsak lenne mindenn nap egy mini jógaóra (de igazán mini, szóval még fél óra se legyen, mert lehet, hogy annyit sem tudok bepasszítani…).
Mi lenne, ha csinálnék egy havi mini-óra mennyiséget és megosztanám azokkal, akik szívesen jógáznak velem?
Ezzel azoknak is tudok segíteni, akik most szeretnék beilleszteni a jógátaz életükbe és azoknak is, akik a már meglévő rutinjukat szeretnék fenntartani.
Így született meg a 30+1 Nap Jóga program, amit már el is készítettem és alig várja, hogy 15-étől te is megnézd a Videó Galériában.

Harminc napon át minden napra egy rövid (átlagban 15 perces) videót töltök majd fel, hogy egy hónapon keresztül minden nap egy-egy célzott területre koncentrálva jógázhass, fizikai, lelki vagy mentális fókuszt adva a gyakorlásnak. A sorozatot úgy állítottam össze, hogy napi szinten tehess testi-lelki harmóniádért olyan idő-ráfordítással, ami beilleszthető az nyárral sűrűvé váló időbeosztásba is. A sorozat természetesen a Galériában marad, így akárhányszor ismételheted az egészet, vagy a kedvenc videóidat*.

Már most bele tudsz pillantani, hogy milyen témákkal is dolgozunk majd a 30+1 Nap Jóga programban. Csináltam neked egy ingyenesen letölthető és kinyomtatható naptárat, amiben követheted, hogy hol tartasz a gyakorlásban. Megjelölheted, hogy melyik videók a kedvenceid, hogy könnyű legyen visszatérni hozzájuk később is. Hagytam helyet jegyzeteknek, hogy meg tudd örökíteni a gyakorlással (vagy bármi mással 🙂 ) kapcsolatos gondolataidat.
Kattints ide és töltsd le ingyen a kinyomtatható 30+1 Nap Jóga naptárat.

☀ Ha részletesebben szeretnél olvasni a Videó Galériáról, ahol június 15-étől tudsz a 30+1 Nap Jóga programhoz csatlakozni, kattints ide.

☀ Ha pedig úgy gondolod, hogy szívesen lennél tagja a Videó Galérián keresztül jógázók közösségének, akkor ide kattintva tudsz regisztrálni.

Mindig szívesen válaszolok bármilyen kérdésre. Írj nekem e-mailt (a címem fabianveronikajoga@gmail.com) és örömmel mesélek minden további részletről, amire még kíváncsi vagy!

Gyakorloljunk együtt nyáron is!
Várlak szeretettel a Zoom-os órákon és virtuálisan a videókban,
Veronika* Videó Galéria tagságod ideje alatt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: